با ولایت تا شهادت

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

با ولایت تا شهادت

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

پیام های کوتاه
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات

۳ مطلب در شهریور ۱۳۹۸ ثبت شده است

متن و پاسخ شایعه





متن شایعه

"۱۶۸ ﺳﺎﻝ ﭘﯿﺶ ﻧﺨﺴﺘﯿﻦ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻭﺍﮐﺴﯿﻨﺎﺳﯿﻮﻥ ﺑﻪ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﺍﻣﯿﺮﮐﺒﯿﺮ ﺁﻏﺎﺯ ﺷﺪ، ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ بعد ﺑﻪ ﺍﻣﯿﺮﮐﺒﯿﺮ ﺧﺒﺮ ﺩﺍﺩﻧﺪ علمای دینی ﺩﺭ ﺷﻬﺮ ﺷﺎﯾﻌﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﻭﺍﮐﺴﻦ ﺯﺩﻥ ﺑﺎﻋﺚ ورود ﺟﻦ ﺑﻪ ﺧﻮﻥ ﻣﯽﺷﻮﺩ !
اﻣﯿﺮﮐﺒﯿﺮ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﺩﺍﺩ ﻫﺮ ﮐﺴﯽ واکسن ﺁﺑﻠﻪ نزند ﺑﺎﯾﺪ ﭘﻨﺞ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺟﺮﯾﻤﻪ ﺑﭙﺮﺩﺍﺯﺩ ، ﺍﻣﺎ ﻧﻔﻮﺫ ﺳﺨﻦ ملاهای نادان بر ﻣﺮﺩﻡ ﺑﯿشتر بود، پولدارها ﭘﻨﺞ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺭﺍ ﭘﺮﺩﺍﺧﺘﻨﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺁﺑﻠﻪﮐﻮﺑﯽ ﺳﺮﺑﺎﺯ ﺯﺩﻧﺪ دیگران نیز در خانه ها پنهان میشدند.
پس از مدتی چند نفر را آوردند ﮐﻪ ﻓﺮﺯﻧﺪانشان ﺍﺯ ﺁﺑﻠﻪ ﻣﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ، ﺍﻣﯿﺮﮐﺒﯿﺮ ﺷﺮﻭﻉ ﺑﻪ ﮔﺮﯾﺴﺘﻦ ﮐﺮﺩ.
ﻣﯿﺮﺯﺍ ﺁﻗﺎﺧﺎﻥ ﺁﻫﺴﺘﻪ به امیر کبیر ﮔﻔﺖ : ﻭﻟﯽ ﺍﯾﻨﺎﻥ ﺧﻮﺩ ﺩﺭ ﺍﺛﺮ نادانی مرده اند.
اﻣﯿﺮ کبیر ﮔﻔﺖ : ﻣﺴﺌﻮﻝ نادانیشان ﻧﯿﺰ ﻣﺎ ﻫﺴﺘﯿﻢ ﺍﮔﺮ ﻣﺎ به اندازه کافی ﻣﺪﺭﺳﻪ ساخته بودیم ملاها ﺑﺴﺎﻃﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺟﻤﻊ کرده بودند.
دوران افول و عقب ماندگی ملتها زمانی شروع شد که;
جای اندیشیدن را "تقلید" ,
جای تلاش و کوشش را "دعا" ,
جای فکر کردن به آرزوهای بزرگ را "قناعت"
و جای اراده برای رفتن و رسیدن را "قسمت" گرفت ........"





پاسخ شایعه
ویرایش شد

1. اگر چه این ماجرا در منابع دست اول یافت نشد اما منابعی هم که این مطلب را نقل کرده اند در متن خود فالگیران و دعانویسان را که همواره در پی سودجویی هستند عامل ترس مردم از آبله کوبی معرفی کرده اند نه علمای دین !

www.pandamoz.com/2006/10/post214.html?m=1

2. علمای دینی همواره پیشقدم در روشنگری و خدمات رسانی به جامعه بوده اند. بعنوان مثال یک سوم وقف استان قم از سوی علما و در زمینه سلامت بوده است که شامل 35 مرکز وقفی درمانی است.

sahebkhabar.ir/news/3702820

3. اتفاقا امیرکبیر علاقه فراوانی به علما داشت، چنانکه وصیت می کند پس از مرگش ثلث دارایی هایش را صرف ساخت مدرسه علمیه و مسجدی نمایند.

http://www.hawzah.net/fa/Magazine/View/6435/7170/87542

4. قسمت پایانی این شبهه که در آن نویسنده به زعم خود علل عقب ماندگی ملتها را بیان کرده در پستی جداگانه بررسی شده است؛ برای مشاهده به لینک زیر مراجعه نمایید :

shayeaat.ir/post/142



حق جو و حق طلب باشیم

لینک مطلب جهت انتشار: http://shayeaat.ir/post/203

جمعه 7 فروردین 1394

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ شهریور ۹۸ ، ۱۸:۲۶
مهدی فراحی

📌 *متن شایعه*👇
روز پسر مبارکباد
در تقویم هخامنشی ۲۶ شهریور روز تولد کمبوجیه پسر داریوش بزرگ می باشد و این روز را روز پسر نامیدند.
از اونجایی که تقویم باستانی به فراموشی سپرده شده این روز را به تمام پسران سرزمینم تبریک میگم
📌 *پاسخ به شایعه*👇
در پاسخ به این شایعه باید بگوییم اولاً چنین ادعایی سند تاریخی ندارد. یعنی از اساس، دروغ است و به راستی که باید تأسف خورد به حال کسانی که با دروغ برای خود هویت می‌سازند. ثانیاً تقویم هخامنشی هیچ هویت مستقلی نداشت. باید حقیقت را پذیرفت. تقویم هخامنشی، یک گاهشماری تقلیدی از تقویم بابِلی و مصری بود. [مری بویس، زرتشتیان آداب و باورهای دینی آن‌ها، ص 134، همچنین بنگرید به: Encyclopædia Iranica, Calendar: i. Pre-Islamic Calendars] ثالثاً کمبوجیه هخامنشی، هیچ چهره مثبتی در تاریخ ندارد. او شخصیتی متجاوز و خونریز بود که به طمع قدرت، به کشورهای دیگر (به ویژه مصر و حبشه) حمله کرد و بسیاری را به کام مرگ فرستاد. همچنین از حیث شخصیت فردی و خانوادگی نیز وضعیتی بحرانی داشت. به استناد منابع تاریخی، او با خواهر خود (آتوسا) رابطه جنسی داشت. [مرتضى راوندى‏، تاریخ اجتماعى ایران، ج‏ 6 ص 283؛ مری بویس، زرتشتیان باورها و آداب دینی آنها، ص 81]
به راستی چه دست‌هایی پشت پرده است که این‌چنین شخصیت فاسدی به عنوان نماد هویت پسران ایرانی مطرح شود؟ ادعای روز پسر، آن هم به مناسبت تولد کمبوجیه، واقعاً ادعایی نابخردانه است. التماس تحقیق و تفکر

پی‌نوشت:
مری بویس، زرتشتیان آداب و باورهای دینی آن‌ها، ترجمه ع.بهرامی، تهران: نشر ققنوس، 1391 (ویراست دوم).
Encyclopædia Iranica, Calendar: i. Pre-Islamic Calendars, Originally Published: December 15, 1990, Vol. IV, Fasc. 6-7, pp. 658-677
مرتضى راوندى‏، تاریخ اجتماعى ایران، تهران: انتشارات نگاه‏، تهران‏، 1382.
#زرتشت_باستان‌گرایی
#ملی_گرایی
#ناسیونالیسم

🆔https://chat.whatsapp.com/GUssnQCjNHpHsxZgsR29JE

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ شهریور ۹۸ ، ۱۲:۱۳
مهدی فراحی

جواب شبهه روزه گرفتن روز عاشورا
#جواب اول از کتب اهل سنت
بررسی روایات موجود در منابع اهل سنت، به تعارض آشکار میان این روایات
دسته اول: قبل از نزول حکم روزه ماه رمضان،روزه روز عاشورا را قبل از حکم روزه ماه رمضان می دانند که پس از ان، روزه عاشورا ترک شد. (صحیح بخاری، ج۲، ص ۲۲۶)
دسته دوم: بعضی از این روایات اهل سنت روزه این روز را به تبعیت از عرب جاهلی می دانند که بعد رها شد. (صحیح بخاری ‌ج۲ص ۲۵۰)
دسته سوم: روزه عاشورا را سنت یهود می دانند که پیامبر از انها تبعیت کرد. (صحیح بخاری ج۲ ص۲۵۱)
دسته چهارم: پیامبر دستور به روزه این روز دادند ولی خودشان نمی گرفتند. (هیثمی، مجمع الزوائد، ج۳، ص۱۸۶)
#جواب دوم از کتب شیعه
*چون بنی امیه این روز را عید و شادی گرفتند(امالی شیخ طوسی، ص۶۷۷، بحار ج۴۵، ص۹۵) روایات فضیلت را جعل کردند و این امر به یک سنت در میان اهل سنت تبدیل شد. البته لازم است که ذکر گردد بنی امیه به شکرانه کشتن امام حسین (ع) به روزه، بسنده نکردند و دستور دادند مساجدی را هم درست کنند و ... (ر.ک: حماسه حسینی شهید مطهری ج۱، ص۱۲۲).

*این جعل در روایات مختلف شیعه نقل شده است زیباترین روایت پیش بینی امام علی علیه السلام می باشد که شیخ عباس قمی در مفاتیح در اعمال روز عاشورا می نویسد:
شیخ صدوق از میثم تمار به نقل از امام علی، نقل می کند: امام علی، فرمود: در آینده، فرزند پیامبر را به قتل می رسانند و روز عاشورا که فرزند پیامبر را کشته‌‏اند، روز مبارک قرار میدهند! راوی میگوید: به میثم تمار، گفتم: چگونه آن روز را روز مبارک قرار میدهند؟ گفت: آنان در فضیلت آن حدیث جعل میکنند و میگویند: روز عاشورا، روزی است که خداوند توبه آدم را پذیرفته با اینکه توبه آدم در ماه ذی الحجه پذیرفته شده است. آنان میگویند: در عاشورا، یونس از شکم ماهی نجات یافته، در حالی که در ماه ذی القعده از شکم ماهی نجات یافته است. میگویند: روز عاشورا روزی است که کشتی نوح کنار کوه جودی قرار گرفت در حالی که روز هیجدهم ماه ذی الحجه قرار گرفت. آنان میگویند: روز عاشورا دریا برای موسی شکافته شد در حالی که در ماه ربیع الاول شکافته شده بود. (محدث قمی، مفاتیح الجنان، اعمال روز عاشورا)

*در روایتی از امام رضا علیه السلام این موضوع تایید شده است متن روایت این است:
از امام رضا (علیه السلام) درباره روزه روز عاشورا سوال کردند.
حضرت فرمود: آیا از روزه پسر مرجانه سوال می کنید؟
روز عاشورا، روزی است که ناپاکان از آل زیاد به خاطر ] سرور و شادی ناشی از [ کشتن امام حسین (علیه السلام) آنرا روزه گرفتند
در حدیث دیگری، امام رضا (علیه السلام) می فرماید: "روز عاشورا، روز روزه نیست بلکه روز حزن و مصیبتی است که برای اهل آسمان و زمین و همه مومنان وارد شد و روز شادی و سرور پسر مرجانه و آل زیاد و اهل آتش است." (‌تهذیب شیخ طوسی، )
**بنابر این ائمه (علیهم السلام) به این دلیل که بنی امیه از روی سرور و شادی عاشورا را روزه می گرفتند، شیعیان را توصیه کرده اند در این روز روزه نگیرند و به عزاداری و سوگواری بپردازند.
**تذکر با اینکه روزه گرفتن کراهت دارد ولی به یاد تشنگی و گرسنگی اهل بیت کم کردن اب و غذا سفارش شده است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ شهریور ۹۸ ، ۱۸:۲۶
مهدی فراحی